Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 16 квітня 2015 р.

Художник у просторі часу

                  В рамках проекту "Бібліотека запрошує до знайомства" у вітринному просторі бібліотеки відкрилася виставка графічних робіт професійного художника, члена Національної спілки журналістів України Георгія Сергєєва.
                  Георгій Сергєєв народився 1944 року на Сумщині. Закінчив Український поліграфічний інститут ім.Івана Федорова. За фахом - художник-графік з оформлення та ілюстрації книг.
                  Учасник понад 150 виставок в Україні та за кордоном. У 1992 році на конкурсі екслібриса для Артистичного товариства Св.Луки (Барселона, Іспанія) отримав першу премію та іменну медаль.
                  Роботи Г.Сергєєва представлені у музейних колекціях Державного музею книги і друкарства України, Національного музею літератури України, Національної бібліотеки України ім.В.Вернадського, Музею екслібриса в Каунасі (Литва), Інтернаціонального екслібрисцентру Сент-Нікласа (Бельгія), Мистецького музею Фредеріксхавн (Данія) та в інших відомих музеях та бібліотеках, а також у зібраннях багатьох колекціонерів - шанувальників мистецтва мініатюрної графіки та екслібрису Франції, Італії, Португалії, Данії, Бельгії, Нідерландів, Польщі, Німеччини, Литви, Великобританії, Японії, Канади та інших країн.

        Георгій Сергєєв є нашим багаторічним  читачем.
       Колектив бібліотеки "Деміївська" щиро дякує Георгію Олександровичу за подарунок - екслібрис для  бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар