Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

суботу, 3 жовтня 2015 р.

Презентація виставки

        29 вересня 2015 року у читальній залі бібліотеки відбулося відкриття виставки творчих робіт  "Мелодія душі творця".    Керівником художньої студії "Мистецтво заради майбутнього" є молода , талановита художниця Ольга Проценко.                                    
        Це презентація робіт людей, які ніколи не навчались у художніх закладах і не стикались з професійною майстерністю. Подивитися на їхні твори – означає відкрити для себе світ можливостей кожного із нас, усвідомити, що мистецтво, як віра і надія – необхідно кожному і кожен має право займатись ним.
І ця виставка, відкриття якої приурочено до Всеукраїнського дня бібліотек, стане визначною подією для студії та її учнів. Це підтвердження, що наша справа недаремна і що люди, які ніколи не малювали і не мали можливості заявити про себе, тепер у центрі уваги завдяки собі і власній наполегливій праці. Вона, в першу чергу, для них самих стане благою звісткою про бажання людей відкривати в собі найкращі сторони людської особистості – відчувати і відтворювати красу.
                Відкрила захід завідуюча бібліотекою Галина Козлова.


З вітальним словом до присутніх звернувся  віце-президент громадської організації "Всесвітня ліга миру" Олександр Пастушенко. Головною тезою його промови було - УКРАЇНІ ПОТРІБЕН МИР!
 Наприкінці свого виступу Олександр Дмитрович прочитав власний вірш "Тут", написаний у далекому 2002 році, який закінчувався такими словами:
                                            "Тут Заповіт нам знову дасться,
                                            Тут слово вічне заблищить,
                                            Тут ми відчуємо всі щастя,
                                            Тут скоро буде Божа мить"

Віце-президент ГО "Всесвітня ліга миру" Олександр Пастушенко
Наймолодшій художниці Владиславі Щербині - 7 років!

Найстаршій художниці Нінель Шепельській - 70!
У залі не було вільних місць!

Виступ Зої Логвиненко з ЦРБ ім.М.Некрасова
Вітання з Всеукраїнським днем бібліотек!
Наприкінці заходу керівник художньої студії "Мистецтво заради майбутнього" Ольга Проценко привітала колектив бібліотеки з професійним святом та подякувала за плідну співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар