Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

середу, 2 грудня 2015 р.

У полум'ї життя

                26 листопада у бібліотеці "Деміївська" відбулася презентація книги "У полум'ї життя" української письменниці, перекладачки, журналістки, літературознавця, поетки, члена Національної Спілки письменників України Олени Леонтович. Незважаючи на те, що захід почався опівдні, - на презентацію книги прийшло чимало людей.



 На жаль, сама Олена Василівна не змогла бути присутньою на заході по причині хвороби, тому представляла автора збірки та її книгу головний бібліотекар центральної районної бібліотеки ім М.О.Некрасова Зоя Логвиненко.


До збірки Олени Леонтович "У полум"ї життя" увійшли мініатюри, новели та оповідання, що відображають особливий стан душі, миттєвості життя у різних його проявах. Розділ книжки "Подорожі близькі та далекі" - подорожні нотатки, роздуми і враження авторки від побаченого як в Україні, так і на "далеких берегах".
Ведучими музичної частини заходу були композитор Олена Малишко-Березовська та студент 5-го курсу  Національної музичної академії України імені Петра Чайковського Тємур Якубов.
   
Тємур Якубов
Олена Малишко-Березовська







        

    



Немає коментарів:

Дописати коментар