Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 21 січня 2016 р.

Ділова англійська он-лайн для молоді – вимушених переселенців зі Сходу України


17 січня 2016 року о 12.00 у читальній залі бібліотеки відбулося четверте навчальне заняття у рамках Програми «Ділова англійська он-лайн для молоді – вимушених переселенців зі Сходу України» (Online Workplace English for Displaced Person). Проводить навчання перекладач, випускниця Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля Марія Сяба з Луганська. Сьогодні вона - аспірантка одного з вищих навчальних закладів України.












Координацію Програми у місті Києві на регіональному рівні здійснює ЛОМГО «АМІ-Схід» за всебічної підтримки: управління молоді та спорту ЛОДА, КУ «Луганський обласний Центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями» Луганського Національного університету імені Тараса Шевченка.


В цей день до учасників Програми завітала голова КУ «Луганський обласний Центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями» та Ради громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України Баранцова Тетяна Вікторівна, яка привітала усіх з новорічно-різдвяними святами і обговорила організаційні питання проведення занять та зустрічей з роботодавцями.







Немає коментарів:

Дописати коментар