Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

суботу, 29 жовтня 2016 р.

Зі Святом Покрови Божої матері та з Днем рятувальника

У Свято-Вознесенському храмі, що на Деміївці, відбувся подячний молебень, після якого пожежним були вручені грамоти  від Управління та Храму. Настоятель храму протоієрей Павло Кирилов привітав усіх зі святом Покрови Божої Матері та з Днем рятувальника.
О. Павло відзначив багаторічну співпрацю і вікову дружбу храму і пожежної частини і зокрема сказав: "Служіння пожежних можна порівняти зі служінням Церкви Христової, де головною турботою є порятунок людини - порятунок життя і спасіння душі. Коли ми разом молимося і спілкуємося, то краще знаємо турботи і проблеми один одного, тоді нам легше долати перешкоди і труднощі". "

                                              До добрих слів на адресу рятувальників приєдналася завідуюча бібліотекою «Деміївська» Галина Козлова, Вона висловила свою повагу до людей цієї небезпечної професії. Представник пожежної частини Едуард Білозір подякував присутнім за молитви. Під час чаювання були обговорені питання подальшої співпраці між сусідами - найстарішими установами нашого району.
Свято-Вознесенський храм був освячений у 1883 році, бібліотека "Деміївська" була заснована у 1909 році, а Деміївська пожежна частина - у 1913. 

Немає коментарів:

Дописати коментар