Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 13 червня 2017 р.

УРОЧИСТОСТІ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ АРХІВІВ ТА 95-РІЧЧЯ ДЕРЖАВНОГО АРХІВУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9 червня 2017 року у виставковій залі Державного архіву Київської області відбулись урочистості до Міжнародного дня архівів та 95-річчя Державного архіву Київської області
В рамках святкування презентовані документальні видання Державного архіву Київської області «Адміністративно-територіальний поділ Київщини. 1471-1918» та «Київщина: історія і сучасність. Матеріали науково-практичної конференції. 6 квітня 2017 року, м. Київ», відкрита для відвідувачів документальна виставка «Архів. Час. Простір».
На заході були присутні представники Київської обласної ради, Управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації, архівісти, науковці, представники громадських організацій, засобів масової інформації, бібліотекарі Деміївської бібліотеки.
На документальній виставці «Архів. Час. Простір» представлено близько 100 документів з історії архівної справи на Київщині, починаючи від 1782 р. до сьогодення.
Виставка документів презентована в електронному форматі, також для гостей заходу була проведена екскурсія по 14 стендам виставки та оригіналам документів Державного архіву Київської області - дворянськими родоводами 1802 та 1832 рр., Євангелією 1884 р., справою про засудження Ф. Каплан за 1906-1907 рр., справою про вбивство П.А. Столипіна.

Немає коментарів:

Дописати коментар