Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

середу, 31 липня 2019 р.

Злата Прага - місто мрій

Влітку хочеться подорожувати, насолоджуватися новими краєвидами, зустрічами, позитивними емоціями. Саме тому бібліотеки системи об'єдналися у своїх бажаннях з користувачами й вирішили подорожувати віртуально.
25 липня у бібліотеці "Деміївська" відбулась віртуальна екскурсія "Злата Прага - місто мрій".
Своїми враженнями від подорожі до Праги та прекрасними світлинами поділилась з користувачами та гостями бібліотеки наша колега з ЦРБ ім. М.О. Некрасова Ніна Локоть.
























Прага – рідкісне місце, в якому гармонійно поєднуються краса старовинних, дійсно середньовічних вуличок і оригінальна архітектура сучасних будівель. Її, безумовно, можна назвати одним з найкрасивіших міст Європи.


Бібліотеки ЦБС та українсько-чеське культурно-освітнє товариство "Вишеград" у Києві пов'язує давня дружба та особливо плідна співпраця.
Ірина Цісарж, член правління товариства "Вишеград" та завідувач відділу Територіального центру соціального обслуговування Голосіївського району м. Києва запропонувала свою музичну віртуальну подорож до столиці Чехії.















Перед присутніми виступила вокальна студія народного артиста України Володимира Оберенка "Співаємо разом" Територіального центру соціального обслуговування Голосіївського району м. Києва. Солісти : Анатолій Веремієнко, Тетяна Савицька, Тетяна Тоцька і лауреат міжнародних конкурсів Тетяна Костилєва.
























Культура Чехії знана у всьому світі, тому звернення до музичної спадщини композиторів Антоніна Леопольда Дворжака, Берджиха Сметани, Фредеріка Шопена та інших завжди дає надзвичайну насолоду для душі. Народні пісні, звичаї, чеська кухня - це те, що близьке і зрозуміле кожному, якої б національності він не був.

Бібліотекарі, користувачі, творча інтелігенція Києва, поети теж долучилися до виступів та спогадів про чарівну Прагу: поему, присвячену Празі прочитала голова літературної студії "Мрія" Ольга Майборода, яка частину свого часу проживає у Празі; свої ліричні поезії представила поетеса Ольга Бандура; фотохудожник Валерій Навойчик презентував свою книгу фоторобіт; Валерій Войцеховський почитав вірші улюблених поетів.













Немає коментарів:

Дописати коментар