Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 13 лютого 2023 р.

"Сузір'я" талантів Лариси Недін

Лариса Недін

Такі вечори залишаються в пам'яті назавжди. Цього разу12 лютого 2023 року, в КЛУБІ ЦІКАВИХ ЗУСТРІЧЕЙ Миколи РУДАКОВА гостювала Лариса НЕДІН - заслужена артистка України, письменницяартистка театру і кіно, співачка, театральний педагог, волонтерка...
Понад 20 років була ведучою популярних радіопередач «Від суботи до суботи»«А ми до вас в ранковий час»«І знову зустріч»«Найкращі пісні минулого століття», популярною залишається авторська програма «Вечірній клуб актриси Лариси». (З Вікіпедії)

Блискучий театр одного актора - АКТРИСИписьменниці, громадської діячки, жінки-матері. Кожне слово вивірене, кожна емоція щира. Чітко виражена громадянська позиція. До глибини душі збентежила присутніх новела "Мар'яна" з ранньої книги прози "Дощ змиває всі сліди"(2006). Окрема тема діяльності - багатогранна творчість для дітей, пісенна творчість поетки. Продуктивна багаторічна робота на Українському радіоГоворила Лариса Миколаївна і про важкий день сьогоднішній, про поранених захисників, яких відвідує в госпіталі регулярно...

Гарно проілюстрував патріотичний вірш Лариси НЕДІН Анатолій ДЕМЧУК - народний артист України. Лірично-епічно говорили про педагога колишні її вихованці з Національного університету театрукіно та телебачення імені  І.Карпенка-Карого - актор і режисер Михайло Воробйов і актор Сергій Савенков.



Теплими і зворушливими були виступи всіх присутніх (а серед них теж було багато цікавих людей), адресовані Мисткині.

Подарувала Лариса Миколаївна книги бібліотеці "Деміївській" ЦБС Голосіївського району м.Києва, яка гостинно приймала нас. Передала гостинці і для інших бібліотек.

Традиційні автограф-сесія, фото на згадку...

Текст Миколи Рудакова



Немає коментарів:

Дописати коментар