Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 29 січня 2024 р.

Сьоме небо війни

Роман Коляда


28 січня 2024 року в Клубі Цікавих Зустрічей Миколи Рудакова відбулася творча зустріч з Романом Колядою - українським журналістом, теле і радіоведучим, композитором. Ось як сам про себе говорить Роман Вікторович : 
«Я, Роман Коляда, радіо та телеведучий, медіаексперт» та «Я, Роман Коляда, піаніст, композитор, поет» фрази рівної ваги і значущості у моїй внутрішній системі координат. Зовнішній теж".

 Роман Коляда презентував присутнім свою останню поетичну збірку "Сьоме небо війни".

 Про  зустріч з прихильниками своєї творчості Роман Коляда написав у Facebook:  " Якось Валерій Пекар сказав, ще років з десять тому: "Ходжу до вас на радіо, бо у вас мене почує аудиторія, яка більше ніде не почує" (цитата не дослівна). Зустрічі в бібліотеках - схожі. Туди приходять люди, які далеко не завжди дійдуть до концертних зал, клубів чи ресторанів, які останнім часом стали звичними майданчиками для поетичних читань.

Щиро дякую
Микола Рудаков за невтомну організацію зустрічей (щойно глянув, аналогічна зустріч відбулася рівно рік тому, та Galina Kozlova разом з усім колективом за затишний і гостинний простір Бібліотеки на Деміївці".
Прекрасні вірші, чудова музика і гра на піаніно - магія вчорашнього заходу...

Немає коментарів:

Дописати коментар