Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

середу, 9 квітня 2014 р.

Ми там були...

            08 квітня 2014 року у бібліотеці "Деміївська" спільно з Центром миротворчості відбувся захід, присвячений миротворцям, які приймали участь у військових діях на теренах африканських держав ( війна в Ефіопії та Еритреї у 1977 - 1979р.р.)
           Захід відкрив учасник бойових дій в Республіці Сьєрра - Леоне Сергій Громов. Він розповів, що історія Ефіопії нараховує бл.3000 років. Країна ніколи не була колонією. В перекладі з грецької Ефіопія -"людина з обпаленим обличчям".
           Запрошений на захід учасник бойових дій в Ефіопії в 1977-1979 роках генерал-майор Володимир Васильович Попович зазначив, що за роки незалежності України більше 50000 осіб побували миротворцями на території інших держав, де відбувалися бойові дії. 56 чоловік загинуло. На сьогоднішній день українські миротворці знаходяться на території 13 країн.
          Слід врахувати , що в світі з кожним днем стає все тривожніше. Останні події на Балканах, Близькому Сході і в Африці показали, що тільки миротворці можуть стати на лінію вогню протиборчих сторін і забезпечити мир в будь-якій країні Земної кулі.
З кожним роком кількість учасників миротворчих операцій буде зростати , і вони  будуть нести основне навантаження з патріотичного виховання молоді в дусі миру в усьому світі.
Вступне слово Сергія Громова
Паспорт  експерта  СРСР




Генерал-майор В.Попович
Під час заходу

Немає коментарів:

Дописати коментар