Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 7 липня 2016 р.

Відкриття виставки "Стереотип"

                    01 липня 2016 року у читальній залі бібліотеки відбулося відкриття молодіжної фотовиставки "Стереотип". На захід з міста Луцька до нас завітали організатори виставки - представники Волинської обласної благодійної організації "Радість дитинства" Марія Кожевнікова та Тамара Ващук.
Марія Кожевнікова та Тамара Ващук біля виставки
                     Автори цієї фотовиставки - молоді люди 18-35 років з різних куточків нашої країни, зокрема Запорізької, Херсонської, Київської, Житомирської, Волинської, Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей України.
                   Мета виставки - сприяння подоланню регіональних стереотипів та побудова міжрегіонального діалогу шляхом тренінгових сесій щодо питань стереотипів та візуалізації стереотипного бачення учасників через фотографію.
                   Як результат, містами України подорожує фотовиставка учасників проекту, яка вже відбулася у місті Ужгороді, а тепер  презентована й у Києві, у вітринному просторі бібліотеки "Деміївська".
                    Виставка проходить у рамках Всеукраїнського проекту "Стерео_Тайп" за підтримки Європейської Молодіжної Фундації, Консул Європи.



Молодь біля фотовиставки "Стереотип"

2 коментарі:

  1. Дякуємо за надану можливість розміщення фотовиставки та теплий прийом. З повагою, колектив ВОБО "Радість Дитинства".

    ВідповістиВидалити
  2. Ми раді завжди Вас бачити і з Вами співпрацювати!

    ВідповістиВидалити