Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 10 серпня 2015 р.

Фільм!..Фільм!..Фільм!..

                 ТОВ "ФІЛЬМ Ю ЕЙ ПРОДАКШН" працює над українським 12-ти серійним телевізійним серіалом з робочою назвою "Забудь і згадай". 
                За сценарієм телевізійного серіалу деякі сцени відбуваються у бібліотеці. Саме тому керівництво студії звернулося до Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївського районної у місті Києві державної адміністрації з проханням посприяти розвитку національного кінематографу та надати дозвіл для проведення зйомки у приміщенні бібліотеки "Деміївська" та на її прибудинковій території.
               До речі, це вже третій фільм, який знімають українські кінематографісти у нашій бібліотеці. Перший - "Я - ангел-охоронець" (режисер Бата Недич), другий - "Джамайка" (режисер Олег Масленніков).
               Працівникам бібліотеки було дуже цікаво спостерігати за робочими моментами, дублями, грою акторів, режисерськими задумами. На жаль, ми не мали змоги зробити фото зйомок у приміщенні бібліотеки, так як заважали б знімальному процесу, але всі події, які відбувалися біля бібліотеки, ми намагалися висвітлити якомога детальніше.
                               Молодий і перспективний режисер фільму - Максим Мехеда.
                                                        Підготовчий процес












Кадри з майбутнього телесеріалу

 





  До Вашої уваги декілька фотографій, знятих під час проведення зйомок у бібліотеці
                                     

Праворуч -один із головних героїв картини
Актори масових сцен
                       

Немає коментарів:

Дописати коментар