Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 6 червня 2013 р.

"Негрізний Грозний... Чечня сьогодні".

"Негрізний Грозний... Чечня сьогодні."


 "Негрізний Грозний..." - під такою назвою 31 травня 2013 р. у Київському Національному університеті  ім.Т.Шевченка пройшла зустріч українських студентів, які вперше за роки незалежності України відвідали Чеченську республіку. На зустрічі були присутні представники чеченської діаспори на чолі з її Президентом Данилом Гончаровим, проректор університету по науково-педагогічній роботі (зарубіжні зв'язки) Петро Бех, голова правління МОО "Інтернаціональний союз" Лариса Абрамович, студенти вузу, викладацький колектив університету. На цей захід були також запрошені співробітники бібліотеки "Деміївська".
Голова правління Лариса Абрамович
Проректор Петро Бех.

Сам захід почався з виступу чеченського народного ансамблю "Ватан", а продовжився розповідями самих студентів.
П'ятеро українських студентів - Тетяна Царенко, Аліна Заречнюк, Юлія Кочетова, Руслан Мельніченко і Бекир Сулейманов, на чолі з керівником групи Людмилою Дунаєвською побували в Чечні з 14 по 19 травня 2013 р. 




Президент діаспори Данило Гончаров








        

Кульмінацією урочистого заходу став розіграш двох МР3 плеєрів і сертифікат на поїздку до Чечні. Володарем головного призу стала студентка першого курсу Войкович Ганна. А один із МР3 плеєрів виграла співробітниця бібліотеки "Деміївська".

Немає коментарів:

Дописати коментар