Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 27 лютого 2014 р.

               "Мистецтво - це велика радість життя"         

       27 лютого 2014 року о 10.00 у читальній залі бібліотеки відкрилася виставка майстра традиційного народного мистецтва, члена Національної спілки художників України Осташинського Йосипа Борисовича. 
       Осташинський Й.Б. народився у місті Києві в 1949 році. Є членом Національного фонду "Україна - дітям", лауреатом Міжнародного академічного рейтингу "Золота фортуна", лауреатом Міжнародної премії "Філантроп" (2012р.). Автор 70 мініатюрних барельєфних картин у вигляді архітектурних споруд. Про творчість майстра знято документальні фільми : "Дорога до храму" та "Дарувати людям радість". Автор книги "Удивительные поделки из спичек" (2012).

              Ім'я автора внесено до книг : "Художники України", "Київ", "Кияни", "Життя видатних людей" та "Імена України". У 2009 році Й. Осташинського занесено до" Книги рекордів України".
              На відкриття фотовиставки завітали діти старших груп дошкільного навчального закладу № 32 Голосіївського району міста Києва.




       Діти з цікавістю слухали розповідь завідуючої бібліотекою Козлової Г.А. про авторський особливий стиль створення барельєфних картин із сірників та інших природніх матеріалів. Домінуючою темою стала історія рідного Києва, його пам'яток історії, культури та архітектури втрачених і тих, що збереглися.












Немає коментарів:

Дописати коментар