Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 11 грудня 2018 р.

Апостоли духу

5 грудня 2018 року у бібліотеці відбулася зустріч з представниками громадської організації людей з інвалідністю, учасників АТО з інвалідністю "Соти". У заході прийняла участь член Громадської ради при Голосіївській районній у місті Києві державній адміністрації Людмила Тітаренко.
       Мета заходу: привернути увагу громадськості до проблем людей з особливими проблемами, формувати уважне ставлення до них та визнання їх як повноцінних членів суспільства.
Наприкінці заходу перед присутніми виступила Ольга Миронова.
 Миронова Ольга – бандуристка, студентка Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського кафедри бандури факультету народних інструментів. Класи викладачів - Народних артистів України: Роман Гриньків (бандура) та Людмила Ларікова (вокал).              Лауреат Всеукраїнських конкурсів виконавців на народних інструментах (І премія, Гран-Прі (2016) та Міжнародного конкурсу-фестивалю «Литовська Феєрія» (м. Вільнюс).
Народилася на Полтавщині. Професійну музичну освіту здобула       в Полтавському музичному училищі ім. М.В. Лисенка, клас бандури викладача Наталії Тимощенко. Поєднує навчання з активною концертною діяльністю.                                                                    

Немає коментарів:

Дописати коментар