Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

середу, 27 листопада 2019 р.

Океан любові

23 листопада 2019 року в читальній залі бібліотеки відбувся літературно-музичний вечір "Океан любові". 
     Любов і щастя - це стан душі. Любити, бути щасливим - означає бути самим собою, усвідомлювати себе у стані задоволеності життям. І саме такі люди прийшли на цей захід, організований Клубом "Океан любові" та бібліотекою "Деміївська".
 У заході прийняли участь :
 Микола Подрезан - громадський діяч, український екстремальний мандрівник. З вересня 2011 року по липень 2018 року подорожував дорогами шести континентів, повторюючи маршрут всесвітньої естафети Олімпійського вогню 2004 р. у інвалідному візку. Почесний працівник туризму України. Станом на вересень 2018 р. побував у 62 країнах, з них у 55 — на інвалідному візку. Микола Володимирович з українським прапором подорожував у інвалідному візку 36-ю країнами світу. Автор (режисер, постановник) багатьох конкурсів «Міс Україна на візку» та «Лицар України на візку».

Світлана Клочкова-Коваленко - співачка, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, економіст, педагог, громадський діяч. В її виконанні прозвучали твори українського композитора Анатолія Кос-Анатольського.
Ірина Дроб'язко - співачка, Світлана Васильковська - співачка, Наталя Скворцова - кандидат мистецтвознавства, концертмейстер.

Юлія Єрмак - київський поет.

 Максим Балалаєв - гуморист, учень ліцею "Голосіївський" № 241.

Олександра Васильковська - юний декламатор українських віршів.
На захід приїхала гостя з Білої Церкви  Валентина Єфименко.

Ведуча заходу - Валентина Єрмолаєва.

2 коментарі:

  1. Миколо Івановичу! Ми не все, що робимо, викладаємо у ФБ. Тому, будь-ласка, іноді переглядайте "Анонси" на нашому блозі.

    ВідповістиВидалити