Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

неділю, 4 липня 2021 р.

Virtuoso Violin

30 червня 2021 року в бібліотеці "Деміївська" відбувся концерт молодих талановитих виконавців Темура Якубова (скрипка) та Єлизавети Клінкової (фортепіано). У програмі лунали твори Йоганна Себастьяна Баха, Нікколо Паганіні, Анрі В'єтана.


Темур Якубов

Темур Якубов - український скрипаль, музикознавець, менеджер концертних проєктів. Лауреат міжнародних конкурсів, стипендіат премії міського голови Києва за наукові досягнення. 
Грає на скрипці з 13 років.  Закінчив Київський інститут музики ім. Р. Глієра та Національну музичну академію України ім. П. Чайковського. Навчався гри на скрипці у Ю. Шевчуковського, В. Камінської та Г. Коновалова. У липні 2019 року в місті Трані (Італія) пройшов курс занять  з професором класу скрипки Кармело Андріані Державної консерваторії м. Барі "Нікколо Піччіні" (Італія).
З 2016 року займається концертною діяльністю та дослідженням життєтворчості композитора Сергія Борткевича. У травні ц.р. захистив кандидатську дисертацію. У співпраці з піаністом Євгеном Левкуличем заснував ансамбль "Дует імені Борткевича".
Виступав з концертами в багатьох містах України і в Італії.
Єлизавета Клінкова

Єлизавета Клінкова - піаністка, клавесиністка, лауреат міжнародних конкурсів. Закінчила Київський інститут музики ім. Р. Глієра та Національну музичну академію України ім. П.Чайковського.
Виступала на сценах Відня, Кракова і Києва. Найчастіше в рамках літніх академій із майстер-класами і концертами, сольно, у складі ансамблів  або соло з оркестром (із Національним симфонічним оркестром України (2020), із Ансамблем класичної музики ім. Б. Лятошинського (2019). У 2021 році отримала спеціальну відзнаку у Міжнародному фортепіанному конкурсі "Citta di Arona". Вчилась за програмою обміну "Еразмус+" у Консерваторії міста Монополі "Ніно Рота" (Італія).
Володіє іноземними мовами - англійською, італійською та німецькою.


Немає коментарів:

Дописати коментар