Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 18 жовтня 2021 р.

Сторітелінг для очей, вух і серця

 "Єдиний недолік цієї книжки - назва. Це мало би бути щось на зразок "Як вижити у ХХІ столітті", адже 70% героїв рейтингу Time 2019 року - це сторітелери. Розповідати історії (для очей, вух і серця) у час, коли світом керують потоки інформації, стає головною навичкою". Андрій Баштовий, головний редактор The Village Україна

Усе на світі можна розповісти через історію. Хай би про що ви писали, інформація стане яскравішою й цікавішою, якщо  загорнути її в цей формат. Саме історія, а не сухі факти допомагають емоційно залучити й переконати вашу аудиторію.

Сторітелінг – це мистецтво переконувати за допомогою історій. І не просто переконувати, а робити це максимально невимушено і непомітно.

Базова формула хорошої історії досить проста: теза плюс картинка, що живе в нашій голові. Підкріпіть її фактами, додайте переживань і міркувань, приправте гумором - готово. І кожен з нас може навчитися сторітелінгу, незалежно від мети : стати автором роману чи оповідання, створити влучний текст про товар чи послугу або просто зробити цікавий допис у фейсбуці.

Немає коментарів:

Дописати коментар