Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 21 березня 2023 р.

Років нестримних вічна течія...


ВІЙНА сіє горе і сльози для всіх людей в Україні. Кожен патріот робить все, що може на своєму місці для ПЕРЕМОГИ. Покликання письменника художнім словом підримувати моральний дух людей - на фронті і в тилу.

Нова книга поета, прозаїка, публіциста, заслуженого журналіста України Миколи МАХІНЧУКА "ОманГора", яку він презентував на своєму вечорі в Клубі цікавих зустрічей Миколи РУДАКОВА - і актуальна і співзвучна часу. А ще М. Махінчук читав свої поезії - ліричні вірші та твори громадянської тематики, присвячені захисникам України.


Василь Нечепа
Його виступ блискуче доповнило музично-пісенне привітання від творчого побратима Василя НЕЧЕПИ - народного артиста України, лауреата Національної премії імені Т. Шевченка, який виконав не лише пісню на слова М. Махінчука "Не зрадь, мій сину, матір Україну!", а і кілька пісень з оригінальним виконанням знаменитої пісні "Червона калина" у фіналі цього неповторного дійства.
Вітали М. Г. Махінчука і його студентські друзі - відомі в Україні люди: Михайло Сорока - заслужений журналіст України, голова КО НСЖУ, Володимир Сергійчук, доктор історичних наук, професор, Георгій Косих - журналіст, дипломат, Яків Гальченко - журналіст та інші. Добре підтримали письменника дружина Надія Леонтіївна та сини: Олександр і Віталій.
Традиційне фото на згадку, автограф-сесія подарованих автором книг всім учасникам та бібліотеці "Деміївська" ЦБС Голосіївського району міста Києва. Кілька десятків книг Миколи Махінчука будуть відправлені бібліотекам Сумщини, Харківщини, Херсонщини, а також для громад українців в Польщі, Німеччині та Іспанії. (Текст Миколи Рудакова)

Немає коментарів:

Дописати коментар