Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 20 лютого 2024 р.

Голос особливого духу

 Український календар увесь в трагічних датах, днях жалоб... І сьогодні теж. Війна... Та треба жити! Пам'ятаємо загиблих і шануємо захисників України!

Олесь Харченко
Шукаємо відповідь на величезний запит аудиторії розібратися: ким є українці, що у нас спільного і що нас розділяє, куди ми рухаємося і яким має та може бути наше майбутнє. Питання національної ідентичності та історичної памʼяті лунає голосніше в українському суспільстві.

Микола Рудаков

Про роль української пісні у патріотичному вихованні, її місце і значимість у суспільстві в Клубі Цікавих Зустрічей Миколи РУДАКОВА говорили у неділю, 18 лютого 2024 року, з легендою української естради, зрілим майстром української культури та патріотом рідної землі Олесем ХАРЧЕНКОМ - народним артистом України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка.
Олесь Миколайович щиро і переконливо говорив про значення пісні у його житті, про її вплив на формування людських душ. Розповів про свою цікаву творчу діяльність, зокрема, в легендарному квартеті "ЯВІР".
Талант артиста вражає. І донині він у повній творчій формі, збережена сила і краса голосу яскравого митця. Виконав пан Олесь кілька пісень акапела. Заспівали разом... (текст Миколи Рудакова)


Немає коментарів:

Дописати коментар