Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 2 липня 2024 р.

Реальне шоу жахів

Акторська кар’єра Адель Раферті переживає не найкращі часи. Насправді Адель відчайдушно шукає успішну роль, щоб відвернути увагу від провалу її останнього проєкту.

І такий шанс вона отримує. Адель несподівано запрошують замінити провідну актрису в новому психологічному горорі «Остаточний ескіз». Для цього вона їде в Ірландію, у віддалене місце серед густого ялинового лісу.

Але щось іде не так із самого початку. Майже повна ізоляція, дивна поведінка знімальної групи, уривки розмов навколо знімального майданчика, з яких стає зрозуміло, що Адель розповіли не всю історію... Та коли химерне перетворюється на жахливе, чи буде в Адель час і можливість утекти? Чи вона застрягла у віддаленій хатині посеред дикої природи — ідеальній обстановці для фільму жахів — і хтось явно ховається довкола?

Кетрін Раян Говард - канадська комікеса, письменниця, ведуча й акторка зі Сполученого Королівства.

Кетрін : "Саме роль мого брата Джона у незалежному ірландському фільмі жахів "За лісами" надихнула мене написати цю книжку, а ще він послужливо допоміг мені з усім, що потрібно було знати, аби писати. Спасибі всім неймовірним продавцям і продавчиням книг, - як на батьківщині, так і за кордоном. А насамперед дякую вам за те, що прочитали".

Кетрін Раян Говард Хронометраж : роман/Кетрін Раян Говард; переклад з англ. В.Куча. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2024. - 520с.

Немає коментарів:

Дописати коментар