Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 15 серпня 2024 р.

Київ. Люди. Літо. Поезія

 8 серпня у бібліотеці відбулась творча зустріч давніх друзів бібліотеки. Сергій Черепанов - письменник, драматург, режисер аматорського театру “Дар” розповів про наступну премєру театру: п'єсу про біженців з України, їх перебування у Німеччині, психологічні складнощі, любов до батьківщини. Також він представив свій проєкт “Фронт і тил разом”, спрямований на підтримку ЗСУ. Бібліотека отримала у подарунок його нову книгу “Моє місто”.

   Голова поетичної студії “Мрія” Ольга Кондратенко розповіла про наступні плани. Це люди, віддані бібліотеці, відомі у інших бібліотечних закладах ЦБС Голосіївського району міста Києва.

   У бібліотеці “Деміївська” 60 років тому розпочав роботу Клуб любителів літератури та мистецтв “Екслібріс”, який започаткувала Майя Марківна Потапова. На її честь активісти клубу замовили проєкт “Власна марка”, який включає поштовий конверт, листівку та набір марок. Він був представлений у бібліотеці. Про діяльність клубу та особистість Майї Марківни - видатної організаторки, культурологіні щороку згадують у грудні на день її народження.

   Це ще одна традиція київських бібліотек - розвиток творчої ініціативи, підтримка та популяризація літературних проєктів. Адже українська культура - це надбання та спадок, про який треба постійно дбати. 


Немає коментарів:

Дописати коментар