Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

неділю, 30 вересня 2018 р.

Психологічний кіносемінар-практикум

...ми не можемо забрати ваш біль... але ми можемо пережити його разом з вами...

30 вересня 2018 року у читальній залі бібліотеки відбувся психологічний кіносемінар-практикум "Побудова щасливої сім'ї". Присутні переглянули драматичний фільм  режисера Стівена Фрірза "Філомена" (Велика Британія, США, Франція), який вийшов на екрани в 2013 році. "Філомену" знято на основі реальних фактів. Фільм  було висунено у трьох категоріях на премію "Золотий глобус" і в чотирьох номінаціях на премію "Оскар", у тому числі за найкращий фільм року.
Перед журналістом і телеведучим Мартіном Сіксмітом після звільнення з роботи постає питання, що робити далі. У той же час він випадково знайомиться з жінкою, яка стверджує, що її мама колись народила хлопчика і була змушена віддати його на усиновлення. Філомена тримала в таємниці від усіх на протязі 50 років, так як вважала, що позашлюбна дитина - це страшний гріх. Але на п'ятдесятиріччя свого втраченого сина жінка вирішує розповісти про все людям і за будь-яку ціну, знайти його. Журналіст розпочинає пошуки і невдовзі він з'ясовує дивні подробиці усиновлення і життя усиновленої дитини ...
Ведучий заходу - Василь Ткаченко, кандидат юридичних наук, викладач Київського Національного університету культури і мистецтв.

Немає коментарів:

Дописати коментар