Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 7 березня 2019 р.

Жінка року Голосіївського району міста Києва


Щороку в рамках святкування Міжнародного жіночого дня в Голосіївському районі міста Києва присуджується щорічна відзнака "Жінка року".
   Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація відзначає кращих жінок району, які своєю діяльністю сприяють розвитку усіх сфер суспільного життя, є неформальними лідерами в різних галузях та впливають на громадське життя району та міста. Перемогу у номінації "Жінка - активна громадська діячка" отримала завідувач бібліотеки "Деміївська" Галина Козлова.
   Нагороду переможцям конкурсу "Жінка року" вручив голова Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації Олександр Григорович Настасенко.
 Також Галину Козлову привітала директор Централізованної бібліотечної системи Голосіївського району Галина Петрівна Станіславчук 
  і колектив бібліотеки "Деміївська"

6 коментарів:

  1. Весь колектив щиро вітає і пишається Вами! Бажаємо здоров'я, творчих злетів, професійного зростання! Дякуємо! 🌺🌺🌺.

    ВідповістиВидалити
  2. Галина Анатоліївна! Вітаємо з високою нагородою! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, міцного здоров'я, кохання, миру, жіночого щастя і всіх Земних благ!

    ВідповістиВидалити
  3. Колектив бібліотеки №15 приєднуться до всіх щирих привітань Козловій Галині Анатоліївні і дружньому колективу Бібліотеки "Деміївська" і зичимо вам, дорогі колеги, подальших нових звершень, успішних проектів, звитяг і головне - здоров'я, витримки, сили і наснаги! З весною вас, зі святами!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з нагородою! Ви її заслуговуєте. Творчого вам натхнення, позитиву, радості від творчості. Дякую за щирість, відкритісь, тепло, з якими ви зустрічаєте відвідувачів, за готовність співпрацювати та за постійний пошук.

    ВідповістиВидалити
  5. Щиро Вам усім дякуємо! Будемо намагатися працювати ще краще!

    ВідповістиВидалити