Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 25 лютого 2020 р.

З Україною в серці

Співає "Дарничанка"
Цікава, захоплююча та патріотична програма до 160-річчя від дня народження Порфирія Демуцького "З Україною в серці" відбулася 18 лютого 2020 року у Колонній залі КМДА на Хрещатику, 36. Колонна зала КМДА не вмістила всіх бажаючих шанувальників української пісні, повпредом якої виступала "Дарничанка" - заслужений народний ансамбль пісні і танцю України під орудою заслуженого працівника культури Петра Андрійчука.
   Оплесками, оваціями та вигуками "Браво!", "Молодці!" і "Дякуємо!" зустрічала вдячна глядацька публіка кожен твір у виконанні улюбленного мистецького колективу, який піснею підтримує український дух у ці важкі часи.
   Присутні, на заклик голови Всеукраїнського товариства "Просвіта" Павла Мовчана, хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих за Україну...
    На цей захід були запрошені бібліотекарі ЦБС Голосіївського району. Фотографії, з якими ми пропонуємо Вам ознайомитися, зробила наша молода і креативна колега - працівник ЦРБ імені Миколи Некрасова Олександра Стависька. У своїх світлинах Олександра  передала дух патріотичного спрямування цього заходу.

3 коментарі:

  1. Дуже гарні фото!І текст теж не паганий...Браво ДАРНИЧАНЦІ і всім,хто її любить!

    ВідповістиВидалити
  2. Це правда! Молодь вміє фотографувати! Та й наші деміївські журналісти гарно пишуть! Є в кого "списати". Головне - трішечки слова переставити, щоб не звинуватили у плагіаті!

    ВідповістиВидалити
  3. А краще подати з посиланням і не мучитись з перестановками.Кожен робить свою справу,для якої потрібні талант і працелюбство...

    ВідповістиВидалити