Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 18 липня 2022 р.

Жінки, робота і воля вести за собою

Небагато книжок мали такий потужний вплив на дискусію про жінок і працю, як ось ця. Читачки і читачі можуть переконатися, що ґендерні упередження ускладнюють існування скрізь у світі, а жінки припускаються тих самих помилок від Кремнієвої долини до Києва. Проблеми, що їх порушує Шерил Сендберґ, є актуальними, важливими й обговорюваними. Жінкам потрібно включатися на повну. Навіть занурюватися з головою.
"Включайся!" - це відверта оповідь про помилки і образи, доброту та підтримку, покарання за успіх, "синдром самозванки", труднощі материнства та радості шлюбу.

"Хай чим є ця книжка, я пишу її для всіх жінок, які прагнуть збільшувати шанси дістатися вершини у своїй професійній царині та рішуче досягати будь-якої мети. Маю на увазі жінок на всіх етапах життя і кар'єри - від тих, хто лишень починають, до тих, хто після перерви ладні знову зануритись у вир. І я пишу цю книжку для всіх чоловіків, які хочуть зрозуміти, з чим стикається жінка - колеґа, дружина, мати чи донька - на своєму шляху, і зробити свій внесок у розбудову світу рівності" Шерил Сендберг

Немає коментарів:

Дописати коментар