Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 19 жовтня 2023 р.

У пішака - великі перспективи!

 "Пішак - точно найсильніша фігура гри! Він захищає тих, хто позаду, він іде до кінця,    він не бачить перешкод, він робить все можливе для перемоги!"     Олександра Деоба, студентка ІІ курсу НУБіП

За сприяння Управління культури Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації в читальній залі бібліотеки презентована виставка графічних робіт "У пішака - великі перспективи!" художньої студії "Голосіївська палітра" кафедри культурології Національного університету біоресурсів і природокористування України. Керівник студії - доцентка кафедри культурології Ярина Пузиренко.

Наше студенство вирішило творчо осмислити роль пішака і його перспективи. Розпочали вони з пішака не випадково, адже пішак - унікальна фігура. Хоча на початку гри у нього обмежені можливості для маневрів, та, згуртувавшись у боротьбі, він має потенційну здатність перетворитися у будь-яку фігуру на шахівниці. А позаяк це ще й "наймолодша" фігура, то її можна порівняти зі студентством, у якого все попереду - головне - гідно пройти свій шлях до мети!

Тож запрошуємо Вас поринути у "внутрішній" світ пішака, у якого - великі перспективи!





Немає коментарів:

Дописати коментар