Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 7 грудня 2015 р.

Інклюзивна освіта: вчимо ділову англійську мову

На прохання Ради громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України про проведення навчальних занять у рамках Програми «Ділова англійська он-лайн для молоді – вимушених переселенців зі Сходу України» (Online Workplace English for Displaced Person) (http://www.ami-cxid.org.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=2927) відгукнулись  бібліотеки ЦБС Голосіївського району м. Києва, зокрема ЦРБ ім. М.О. Некрасова (Інтернет-центр) та бібліотека «Деміївська».
29 листопада бібліотеки ЦБС Голосіївського району м. Києва долучилися до реалізації Програми. Навчання першої групи відбулось у бібліотеці «Деміївська» за участю працівників ЦРБ ім. М.О. Некрасова. Відтепер два рази на місяць викладачі, задіяні у Програмі будуть проводити зайняття face-to-face з молоддю, яка тимчасово мешкає в Києві та в Київській області.












Слухачі Програми «Ділова англійська он-лайн для молоді – вимушених переселенців зі Сходу України» працюють у групах.





























Впровадження Програми сприятиме комунікації та створенню соціальних зв’язків серед учасників Програми, викладачів, громадськості, соціальних партнерів, серед яких – бібліотеки ЦБС Голосіївського району міста Києва.
Працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова Локоть Ніна Яківна розповіла про інформаційно-бібліотечні послуги та соціокультурні заходи для молоді у бібліотеках ЦБС Голосіївського району. 14 слухачів Програми стали користувачами бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар