Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

середу, 29 березня 2017 р.

Поезія - свобода серця...

                    25 березня 2017 року у читальній залі бібліотеки відбувся літературно-музичний вечір "Поезія - свобода слова". У заході прийняли участь наші читачі, про яких сміливо можна сказати: "Якщо людина талановита, то вона талановита в усьому".
                                         Знайомтесь :
Ольга Дробот - доктор психологічних наук, викладач Київського університету. В активі - понад 400 пісень і віршів, 2 аудіоальбоми. Лауреат Грушинського фестивалю авторської пісні. Бере участь у роботі бард-клубів "Дім" і "Арсенал" та літературно-поетичних клубів столиці. 23 серпня 2014 року у газеті "Урядовий кур'єр" вийшло велике інтерв'ю "Це не війна національностей, це війна ментальностей - рабської й вільної" з Ольгою Дробот.




Сергій Льовін - полковник у відставці, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів авторської пісні, автор та виконавець власних пісень. У творчому доробку - дві збірки поезій та чотири студійних аудіоальбоми.





Віктор Глущенко. Член Національної спілки письменників України. Автор 17 книг, серед яких "Вот и кончилось лето", "И черный ангел в небесах", "Летний джаз", "Азбука начинающего поэта", "Продается артист", "1500 легкомыслей" та багато інших. За фахом - інженер. Ще й до всього, незважаючи на свій поважний вік, - чудовий танцівник.


Валерій Войцеховський. Поет і актор. Автор поезій "На одинокой ветке птица". Декілька сотен публікацій у періодичних виданнях, альманахах, антологіях. Автор відомого афоризма "Любіть Україну в собі, а не себе в Україні". Зіграв епізодичні ролі у понад 50-ти телесеріалах, телепроектах, кінофільмах та головні ролі у проектах "Алхімія кохання" і "Гітлер".

    Немає коментарів:

    Дописати коментар