Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

суботу, 4 березня 2017 р.

ПОРАДНИЦЬКА ГОСТИНА. ІСТОРІЇ ЖИТТЯ ТА УСПІХУ

          У перший день весни у бібліотеці "Деміївська" відбулася презентація книги головного редактора Всеукраїнської газети для всієї родини "Порадниця", заслуженого журналіста України Тетяни Власюк. У своїй промові Тетяна Іванівна зазначила, що їй Богом дарована розкіш спілкуватися з талановитими українцями, якими, на щастя, багата наша країна. Адже, й справді стосунки з людьми роблять нас багатшими і мудрішими. ЇЇ перша книжка "Порадницька гостина. Від джерел" вийшла 10 років тому. І з радістю та натхненням головний редактор газети "Порадниця" зазначає, що не зміліли ті джерела українські. Бо коли - про справжнє, про добре та високе, воно без терміну давності. Бо попри всі негаразди, незмінними лишаються ціннісні орієнтири її гостей. І друга книга "Порадницька гостина. Історії життя та успіху" - цьому свідчення.
    Вдруге зустрітись з колективом улюбленої газети, її головним редактором і послухати цікаву розповідь прийшло багато людей.
        Тетяна Іванівна зазначила, що через історії життя, успіху її гостей проглядається історія України: її культура, мистецтво, наука, література, медицина, спорт. Історія життя та успіху в кожного з них своя, але ці люди напевне єдині в бажанні прожити їм дане життя на Землі значимо і гідно: Ніна Матвієнко, Іван Малкович, А.Авдієвський, Д.Гнатюк, Гр.Чапкіс, І.Поклад, М.Попович, Є.Нищук, Л.Гузар, А.Дерюгіна, К.Муратова, Б.Тодуров, М.Мащенко, А.Роговцева, Л.Каденюк, Л.Кадочникова, І.Марчук та багато інших.
           На запрошення колективу газети "Порадниця" перед присутніми виступив заслужений ансамбль пісні і танцю України "Дарничанка" (художній керівник - заслужений працівник культури України, професор КНУКіМ Петро Андрійчук).
     Від імені колективу бібліотеки "Деміївська" та її читачів шановним гостям подарували пісню "Давня весна" на слова Лесі Українки народна артистка України Людмила Семененко та композитор Тетяна Димань.
             По закінченні заходу Тетяна Іванівна подарувала бібліотеці українські книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар