Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

неділю, 15 січня 2023 р.

На Василя...

Чи треба проводити культурно-мистецькі, просвітницькі заходи під час ВІЙНИ?! Так! Якщо вони патріотичні, високопрофесійні, змістовні, доброчинні... Ворог нищить нас і фізично і морально. Нам всім треба вистояти - і на фронті і в тилу! Разом!
Чергове традиційне засідання нашого КЛУБУ "На Василя..." відбулося у суботу 14 січня 2023 року в бібліотеці "ДЕМІЇВСЬКА" Голосіївської ЦБС столиці.

Розпочався вечір з вдячності захисникам і волонтерам (а таких було більшість серед присутніх), хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих...
Іменинкували цьогоріч Василі: Гогуля В.М., Новак В.Г., Музика В.І.
Презентовано новий спільний з бібліотекою гуманітарний проєкт Миколи РУДАКОВА - циклу ВЕЧОРІВ ПАМ'ЯТІ українських письменників та ТВОРЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ з діячами літератури, культури та мистецтва на 2023 рік,спрямований на підтримку постраждалих у війні дітей, юних талантів...
Високим громадянським пафосом і поетичним даром, майстерністю володіння словом був просякнутий виступ Лариси НЕДІН - заслуженої артистки України, письменниці, педагога вищої школи, волонтерки, нагородженої на заході громадською відзнакою " За служіння мистецтву".
Патріотичною тематикою, громадянським пафосом, душевністю виконання була пронизана музично-пісенна композиція у виконанні заслуженого артиста України Віктора КАВУНА та співачки, волонтерки, педагога вищої школи, доктора філософії Влади ЧАЙКИ, відзначеної пам'ятною медаллю "Чарівна сила України".
Кожен виступаючий говорив серйозні речі, пропонував нові ідеї співпраці та спілкування. Звучала громадянська поезія Павла ГЛАЗОВОГО та Ліни КОСТЕНКО у виконанні гостей вечора - ветерана МВС України Василя Музики та доктора філософії Оксани Приймак.
Ведучий вечора - засновник та автор клубу Микола РУДАКОВ.

Три десятки людей отримали заряд позитиву та віри в ПЕРЕМОГУ, повернення до мирного життя України. Хоча весь день завивали сирени і поруч літали та падали ворожі ракети... (текст Миколи Рудакова)




Немає коментарів:

Дописати коментар