Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

неділю, 29 січня 2023 р.

Все починається з любові...

 Кожна людина живе доти, доки про неї живе пам'ять серед людей. Цикл наших вечорів пам'яті в КЛУБІ ІМЕНИННИКІВ УКРАЇНСЬКА ХАТА слугує і цьому...

27 січня 2023 року відбувся вечір пам'яті Петра МЕДВІДЯ (27.08.1939 - 26.08.2022) - заслуженого журналіста України, письменника, лауреата премії імені М.Коцюбинського. Полковника-прикордонника.
В бібліотеці ДЕМІЇВСЬКА ЦБС Голосіївського району міста Києва зібрались рідні та друзі П.І.Медвідя, постійні учасники нашого Клубу.

Передувала цьому традиційна книжкова виставка творів П. Медвідя та друкованих творів про нього, фотоекспозиція. Хлопець з багатодітної сільської сім'ї досяг висот у житті і "вивів в люди" менших братів і сестер.
Автор і ведучий Клубу Микола Рудаков представив гостям присутніх рідних П.І.Медвідя - дружину-вдову Надію Іванівну, молодшу доньку Оксану - талановиту художницю, брата Івана і сестру Марію, одного з онуків від старшої доньки Тетяни - Руслана (зміг заїхати на короткий час - служить в лавах захисників). Зять і ще один онук Петра Івановича - захисники України, на передовій...

Теплим словом згадували Петра Івановича Медвідя по його службі в Прикордонних військах (представник ветеранської організації прикордонників України Моісєєв В.В.), роботі в газеті "Урядовий кур'єр", громадській діяльності в Чернігівському земляцтві в Києві (ветеран освіти пані Конон І.В.), як доброго сусіда, сім'янина, друга. Читали його вірші.
Родина подарувала кожному учаснику вечора книгу П.Медвідя "Мамина колиска", частина його книг поїде в постраждалі прифронтові райони України. Поезія Петра Медвідя житиме в його книгах, в добрій пам'яті про нього... (текст Миколи Рудакова)


Немає коментарів:

Дописати коментар