Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Три зерна любові - у слові...

 

Руслана Лоцман

Після тривалих канікул відбулося відкриття сезону в Клубі Цікавих Зустрічей громадського і культурного діяча Миколи РУДАКОВА.

Я так люблю тебе, мій світе!
Що хочеться в тобі зростать…
Руслана Лоцман

Затишна зала бібліотеки на "Деміївці" столичного Голосіївського району зібрала в недільну пору шанувальників мистецтва, представників київської інтелігенції.
Цього разу гостею клубу була заслужена артистка України, кандидатка наук, доцентка столичного вузу, волонтерка і співачка Руслана Лоцман. Розповіді про народну творчість перепліталися з авторськими піснями, відповідями на запитання присутніх, спогадами про родинні поїздки та виступи на фронті перед нашими хлопцями.
Щира атмосфера дає можливість зцілитися духовно та психологічно, поділитись враженнями від почутого, разом попити чайку і з солодощами.
Руслана збирає фольклор, народні традиції, разом з трьома маленькими діточками пропагує їх в Україні та за кордоном. Уродженка Черкащини, з дитинства співала, ще, як сама каже, з часу випасання сільських корів. Дитина землі міцно прикипіла до свого роду, того, що вічне і невмируще.(Текст Галини Ільєвої)


2 коментарі: