Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

середу, 8 травня 2019 р.

"Я чую мелодію слова..."

"Я был и не был, есть - и нет,
Я, уходя, не возвращаюсь.
Во мне есть яркий Божий свет
И тьма. Я в этом горько каюсь"
Виктор Глущенко

 
  4 травня 2019 року у читальній залі бібліотеки відбулася творча зустріч з письменником, членом Національної спілки письменників України Віктором  Глущенко. У своїй творчості Віктор Михайлович переважно дотримується класичних канонів реалізму.
        Сучасна українська письменниця, член НСПУ, голова оргкомітету Міжнародної премії імені Олеся Ульяненка Євгенія Чуприна змістовно охарактеризувала творчість Віктора Глущенка : " Якщо ж визначити поезію Віктора Глущенка одним словом, то я б запропонувала слово "гуманність". Все, що відбувається в його віршах, дуже просто і дуже людяно. Тут панує дивовижна віротерпимість і поблажливість до слабостей. Адже якими б ми з вами не були, ми все одно хочемо і заслуговуємо любові. Ми, звичайно, все коли-небудь помремо, але це якраз справа житейська..."

      Привітати ювіляра (Віктору Михайловичу нещодавно виповнилося 80 років) прийшли: український журналіст, публіцист, письменник, кінокритик, літературний секретар К.Паустовського Валерій Дружбинський з дружиною, письменницею Наталією Філіповою, український кінорежисер-документаліст, сценарист і поетеса, лауреат міжнародних та національних фестивалей Ольга Самолевська, письменник Андрій Костюченко, перекладач Анатолій Рибін, дитяча письменниця Олена Гриценко, дует "Відрада" у складі Наталії Кокаревої та Анатолія Коржа, полковник, бард Сергій Льовін, видавець Олег Федоров, професійний фотохудожник Олександр Смолін, поет Валерій Войцеховський, підприємець Юлія Єрмак та багато інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар