Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 16 червня 2020 р.

Як не проспати своє життя

"Гел Елрод - геній, а книжка його чарівна. Як часто казав мій багатий тато: "Я завжди можу заробити ще один долар, але не можу купити ще один день". Якщо ви хочете проживати кожен день сповна, прочитайте "Чудовий ранок"
Роберт Кійосакі, бізнесмен, 
автор бестселера "Багатий тато, бідний тато"

"Чудовий ранок. Як не проспати життя" - світовий бестселер, який отримав понад півтори тисячі п'ятизіркових відгуків на Amazon від читачів з усього світу.
Ми звикли ділити людей на дві категорії - "жайворонків" та "сов". Але Гел Елрод переконаний в іншому. За допомогою методу "Чудовий ранок" кожен зможе не лише прокидатися вдосвіта без надмірних зусиль, а й встигати значно більше, ніж міг до того. Метод дуже допоміг десяткам тисяч людей у всьому світі.
Із книжки ви дізнаєтеся, як перша година дня визначає ваш успіх. Вона допоможе вам знизити рівень стресу, підвищити продуктивність, поліпшити загальний стан здоров'я та нарешті почати жити так, як ви завжди мріяли.
Гел Елрод - американський бізнесмен, коуч та автор кількох світових бестселерів. У 20 років потрапив в автомобільну аварію, де зламав 11 кісток і впав в кому. Лікарі казали, що він навряд колись зможе ходити, однак згодом Гелу вдалося навіть пробігти ультрамарафон. Сьогодні Елрод виступає з промовами по всьому світу, веде подкаст "Досягни своїх цілей".

Немає коментарів:

Дописати коментар