Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

четвер, 4 червня 2020 р.

Як сказати "Ні"

"Найбільший секрет, відомий усьму світові, полягає в тому, що більшість із нас кажуть Так, коли насправді хочуть сказати Ні... Білл Юрі щедро забезпечує нас розумінням і методиками, які допоможуть позбутися цієї хвороби та прийти до взаємовигідних рішень. Це мудра й потужна книжка"  Джон Нейсбіт
"Те, чи кажемо ми Ні та як це робимо, визначає якість нашого життя", - стверджує Вільям Юрі, фахівець у царині переговорів і автор бестселерів про вміння домовлятися. На сторінках цієї книжки він розповідає про особливе - позитивне Ні, яке допомагає захистити себе та свої інтереси й водночас зберегти гарні стосунки з другою стороною. У "Силі позитивного "Ні" увагу зосереджено на вашій позиції, на навчанні того, як задекларувати свої інтереси та відстояти їх. Оскілько логічно починати з самих себе. І тоді -  політичні переговори, ведення бізнесу, суспільні справи, спілкування з рідними - мистецтво позитивного Ні гарантує успіх в усьому!
Джерело: Юрі, В. Сила позитивного Ні: як сказати "ні", але зберегти угоду і стосунки/ Вільям Юрі. - Київ: КНИГОЛАВ, 2017.

Немає коментарів:

Дописати коментар