Шановні користувачі! В бібліотеці для Вас працює безоплатний інтернет-центр та Wi-Fi

Сторінки

вівторок, 2 червня 2020 р.

Вважаємо, що Вам це буде цікаво

Шкодуємо щодо прийнятих рішень, бажаємо повернути час назад і виправити ситуацію, а все тільки тому, що не змогли стримати емоцій.
"Тривалість емоції може становити від частки 
секунди до декількох хвилин."
Емоції - частина людини, їх розуміння приводить до пізнання і прийняття себе та вміння будувати взаємини з оточенням. На жаль, наша ментальність не охоплює такого поняття, як емоційний інтелект, хоча світові практики демонструють, як ця компетентність допомагає формувати здорове суспільство. Саме тому, багато свого часу батькам необхідно приділяти саме емоційному вихованню дітей.

Як збагатити свої знання про емоційний інтелект?  Відповідь: з пошуку літератури, яку Ви зможете прочитати в нашій бібліотеці.


Сігел, Д. Секрети мозку. 12 стратегій розвитку дитини / Деніел Сігел, Тіна Брайсон; пер. з англ. Ірини Борщ. - Київ: Наш формат, 2017.

У книжці подано 12 стратегій розвитку мозку дитини. Вона допоможе зрозуміти і пояснити дітям, як працює мозок, навчитися контролювати свої емоції.




Гоулман, Д. Емоційний інтелект/ Деніел Гоулман;[пер. з англ. С.-Л. Гумецької] - Харків: Віват, 2019.

Книжка розповість про емоційний інтелект, чому так важливо про нього знати і як його використовувати для поліпшення власної ефективності.

Джерело: Максимович, М. Керування почуттями// Дитячий садок. - 2020. - №1. - с.22-25.

Немає коментарів:

Дописати коментар